2 min read

Merjetek önmagatok lenni!

Nemrég kaptam megtisztelő felkérést egy kedves ismerősömtől, hogy én fotózzam a polgári esküvőjüket. A menyasszonyt, Melindát, már évek óta ismerem és több ízben volt lehetőségem fotózni őt - leginkább divat jellegű és portréfotók készültek róla. Első találkozásunk óta tartjuk a kapcsolatot és bár nagyon ritkán látjuk egymást, mégis olyan, mintha az idők kezdete óta ismerném.

A felkéréssel egy teljesen új helyzet állt elő, amely nagy izgalommal töltött el. Öröm volt megismerni a vőlegényt is és megtapasztalni azt a természetességet, amit párként képviselnek, és amiből Melinda korábbi fotózásai alkalmával már kaptam egy kis ízelítőt.

Számomra azért volt különleges ez az esküvő, mert a pár önmagát adta és nem akartak megfelelni semmilyen elvárásnak. Ez a felszabadult öröm pedig hatott a vendégekre és az anyakönyvvezetőre is. Csak bíztatni tudok minden párt, hogy legyetek olyanok, amilyenek vagytok a Nagy Napon is, hiszen ez a nap Rólatok szól és nem arról, hogy megfeleljetek másoknak!

Melinda Marylin Monroe stílusa annyira elvarázsolt, hogy nem tudtam visszafogni magam a fotó kidolgozás terén és sok régi hangulatú képet készítettem. Persze mindegyik fotót megkapták színesben is, de hozzám a fekete-fehér képek állnak közelebb ;)

Báró Mónika

Báró Mónika

A fénykép lenyomat a múltból és üzenet a jövőnek, egy pillanat alatt jön létre és örökké tart.